AANMELDFORMULIER FINALE NK STOEPRANDEN 2021

Gefeliciteerd! Jij hebt een gouden ticket ontvangen en bent finalist van het NK Stoepranden 2021. Op zondag 19 september strijden kinderen uit meer dan 100 plaatsen om de titel Kampioen NK Stoepranden 2021! De locatie van het evenement is Het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem (Hoeferlaan 4). We starten ca. 10.30 uur en de huldiging van de winnaars is ca. 15.00 uur. 

Bij de finale worden kinderen opgedeeld in twee leeftijdscategorieën. A = 6 t/m 10 jaar en B = 11 t/m 14 jaar. Elke finalist mag één begeleider meenemen. Deze heeft ook een gouden ticket ontvangen als entreebewijs. Samen kan je na de wedstrijden ook het museum bekijken. Ook zijn er diverse side events en wordt er voor lunch gezorgd.

De finalisten en begeleiders moeten met eigen vervoer naar de finale komen. Er worden een aparte (gratis) parkeerplekken beschikbaar gesteld, uiteraard is het ook mogelijk om met OV of fiets te komen.  

Met dit formulier melden jij en je begeleider je aan en blijven jullie op de hoogte van de finale. LET OP: Al het contact verloopt via de begeleider!

GEGEVENS FINALIST

CONTACTGEGEVENS BEGELEIDER

Bewaar de gouden tickets goed! Deze zijn samen met de bevestiging van jouw aanmelding het entreebewijs voor de finale. Check voor de zekerheid ook even je ongewenste e-mail.

Jantje Beton registreert jouw gegevens volgens de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Meer informatie lees je in het privacybeleid van Jantje Beton