Foto: Daan Brand

Webinar Erik Scherder “Waarom het kinderbrein wil spelen!”

Op woensdag 10 maart om 20.30 uur deelt professor Erik Scherder LIVE een uur lang zijn kennis over het effect van spelen en bewegen op onze hersenen. Waarom is het zo belangrijk dat kinderen spelen? Wat doet spelen met hun hersenen?

Professor Scherder (1951) is hoogleraar neuropsychologie en verbonden aan de Vrije Universiteit Amsterdam en ambassadeur van Jantje Beton. Zijn webinar is onderdeel van het project Power of Play van Right to Play en Jantje Beton, mogelijk gemaakt door de Postcode Loterij. Met Power of Play leren kinderen in Rwanda en Nederland belangrijke sociale, motorische en creatieve vaardigheden door te spelen.

Aanmelden niet meer mogelijk
Het is helaas niet meer mogelijk om je aan te melden voor het webinar.

Ben je al aangemeld?
Heb je je al eerder aangemeld via deze pagina? Dan ontvang je de e-mail met toegangslink voor het webinar van afzender speelbeweging@jantjebeton.nl, uiterlijk maandag 8 maart. Controleer ook je spam- of ongewenste e-mail.

Terugkijken
Heb je je aangemeld, maar lukt het toch niet om erbij te zijn? We proberen ervoor te zorgen dat het webinar nog 1 of 2 dagen terug te kijken is via de oorspronkelijke link, maar we kunnen dit helaas niet 100% garanderen. Iedereen die zich heeft aangemeld ontvangt donderdag 11 maart een e-mail met meer informatie.

Jantje Beton registreert jouw gegevens volgens de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Meer informatie lees je in het privacybeleid van Jantje Beton